Toamna aceasta am redus preturile la toate masinile din flota

In aceasta perioada ne-am propus sa venim in sprijinul clientilor nostri cu preturi foarte bune la toate masinile de inchiriat pe care le detinem in flota. Reducerea este foarte consistenta, asa ca puteti alege chiar si dintre cele mai luxuoase masini pe care le avem.

De exemplu, in aceasta perioada puteti inchiria un Audi A6 cu preturi incepand de la 90 euro/zi sau un Audi A8 cu preturi incepand de la 130 euro/zi.

Toamna aceasta, Emerald Automobile va ofera preturi pentru toate buzunarele (de la 16 euro/zi). Acestea includ: TVA 20%, asistenta rutiera 24h, asigurare CASCO, asigurare RCA, asigurare FURT, kilometri nelimitati si rovinieta.

Daca va doriti o masina economica, de exemplu o Dacia Logan, o puteti rezerva acum la un pret de 18 euro/zi, pentru o perioada mai mare de 30 de zile.

Daca in schimb preferati un Opel Astra sau un Ford Focus va trebui sa scoateti din buzunar de la 23 euro/zi.

Autoturismele noastre au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare performante. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate, pentru soferii mai comozi.

Un Volkswagen Passat (Clasa Full Size) poate fi inchiriat in aceasta perioada cu un pret incepand de la 32 euro/zi.

Daca preferati masini mai incapatoare, pentru vacante sau iesiri cu prietenii, va recomandam microbuzele (de exemplu: Dacia Lodgy, Opel Zafira, Volkswagen Touran, Mercedes Vito, Renault Trafic sau Ford Transit), care pot fi inchiriate cu preturi incepand de la 41 euro/zi.

Pentru a beneficia de discounturi avantajoase si conditii deosebite de transport, va invitam sa inchiriati o masina chiar acum. Pentru a efectua o rezervare trebuie sa parcurgeti 3 pasi simpli: 1. selectati perioada rezervarii 2. selectati masina si optionalele 3. completati datele personale.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Realizare site web: HASS Web Design