Despre EMERALD Automobile

Emerald Automobile a fost infiintata in 2006 si ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti. Compania noastra isi propune sa vina in intampinarea clientilor cu preturi flexibile si disponibilitate non-stop pentru inchirieri masini.

Emerald Automobile se remarca prin experienta de 9 ani in domeniu, adaptabilitate continua la cerintele pietei, preturi competitive si flexibile in functie de necesitatile clientului, servicii de calitate si masini bine intretinute.

Firma noastra a facut investitii majore pentru a mentine si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare.

Pentru a beneficia de servicii complete si avantajoase, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi pentru inchirierea masinii dorite:

  • Consultarea preturilor
  • Alegerea masinii si perioada de timp pentru inchiriere
  • Rezervarea online prin completarea unui formular de comanda sau telefonic la numerele: 072 RENT CAR (072 7368 227);
  • Confirmarea rezervarii

Emerald Automobile detine un parc auto compus dintr-o gama variata de modele de masini bine intretinute  si cu kilometraj mic.

Va punem la dispozitie o flota completa de masini:

  • Masini din clasa Mini (VW Up!, Skoda Citigo, Peugeot 107, Citroen C1)
  • Masini din clasa Economy sau Compact (Dacia Logan, Renault Clio, Opel Corsa, Peugeot 208)
  • Masini din clasa Intermediate sau Estate (Opel Astra, Skoda Rapid, Ford Focus, Peugeot 301, Ford Focus, Skoda Rapid)
  • Masini din clasa Full Size (VW Passat, Ford Mondeo, Opel Insignia)
  • Masini din clasa Premium (BMW Serie 3 Cabrio, Audi A6, BMW Serie 5, Mercedes E-Klasse, Mercedes ML, BMW X5, Audi Q7)
  • Microbuze cu 7 sau 9 locuri (Dacia Lodgy, Opel Zafira, Volkswagen Touran, Mercedes Vito, Renault Trafic, Ford Transit)

Autoturismele noastre au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate, pentru soferii mai comozi.

Emerald Automobile va ofera preturi foarte bune, incepand de la 16 euro/zi. Preturile includ: TVA 19%, asistenta rutiera 24h, asigurare CASCO, asigurare RCA, asigurare FURT, kilometri nelimitati si rovinieta.  

Emerald Automobile va mai pune la dispozitie spre inchiriere masini cu sofer pentru serviciul de transfer aeroport Bucuresti. Serviciul are cost fix pe raza orasului Bucuresti, astfel: pretul pentru clasa Economy este de 25 euro, pentru clasa Standard este de 35 euro, 60 euro - pentru clasa Lux, 100 euro - pentru microbuze si pentru autocare – 150 euro.

Pentru orice alte destinatii din Romania si U.E. oferim preturi avantajoase si masini sigure si confortabile, dotate cu sofer profesionist.

Emerald Automobile rasplateste clientii fideli prin discounturi avantajoase si conditii deosebite de transport.

Realizare site web: HASS Web Design